0
Váš košík je prázdny :(

Matrixyl 3000

Komplex Matrixyl®3000 obsahuje špeciálne signálne peptidy - matrikíny, ktoré sú poslami regenerácie a reštrukturalizácie pokožky. Tieto peptidy aktivujú syntézu makromolekúl extracelulárnej matrice

Komplex Matrixyl®3000 obsahuje špeciálne signálne peptidy - matrikíny, ktoré sú poslami regenerácie a reštrukturalizácie pokožky. Tieto peptidy aktivujú syntézu makromolekúl extracelulárnej matrice, čo poskytuje účinný protivráskový efekt. Matrikíny sú signálne molekuly, ktoré regulujú bunkovú aktivitu prostredníctvom interakcie so špecifickými receptormi. To spúšťa expresiu génov zapojených do obnovy extracelulárnej matrice a bunkovej proliferácie. Syntéza extracelulárnej matrice a bunková proliferácia sú presne tie procesy, ktorých účinnosť s vekom slabne.

čítať viac
4 položky
Na základe vášho správania na našej stranke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.
rozumiem viac info o cookies