Jumiso Waterfull Hyaluronic Acid Cream
Intenzívne hydratačný krém s komplexom kyseliny hyalurónovej
Popis
Použitie
Zloženie
Hodnotenia
JUMISO Waterfull Hyaluronic Acid Cream - hydratačný krém s výživnými zložkami na uvoľnenie suchej, dehydratovanej a šupinatej pokožky. Obsahuje tri druhy kyseliny hyalurónovej, ktoré transporujú vlhkosť do hlbších vrstiev pokožky. Krém obnovuje elasticitu pokožky, neupcháva póry a pomáha pri kontrole kožného mazu, obnovuje prirodzenú bariéru a revitalizuje pleť. Má ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepkavý pocit.
Hlavné zložky:
3-Complex kyseliny hyalurónovej v rôznych veľkostiach molekúl sa vstrebávajú do rôznych vrstiev pokožky, hydratuje hĺbkovo vo vnútri pokožky a zlepšuje zadržiavanie vlhkosti pre dlhotrvajúcu hydratáciu.
Pre-Probiotics 5 Microbiome Complex bohatý na bielkoviny, aminokyseliny a živiny zahŕňa Bifida Ferment, Saccharomyces Ferment a Lactobacillus Ferment. Podporuje pevnú a zdravú pokožku. Malachitový extrakt stimuluje kolagén a zároveň je antioxidantom.
Produkt je vegánsky, bez umelých vôní, alkoholu éterických a minerálnych olejov.
Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane mastnej a aknóznej pleti.
Po očistení a tonizácii naneste potrebné množstvo produktu na tvár. Krém rozotierajte končekmi prstov ľahkými masážnymi pohybmi.
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylyl Methicone, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Chlorella Vulgaris Extract, Malachite Extract, Bifida Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Pancratium Maritimum Extract, Cetearyl Olivate, Hydrogenated Polydecene, Sorbitan Olivate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glucose, Tromethamine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Fructooligosaccharides, Fructose, Sodium Phytate, Silica, Ethylhexylglycerin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Maltodextrin, Lactobacillus, Carbomer.