Od 20. 9. do 22. 9. platí 20 % zľava na produkty značky Medi-Peel.
zavrieť

Round Lab 1025 Dokdo Cleanser

Jemná a šetrná pena na každodenné umývanie s morskou vodou

15,90 €
na sklade
150ml

Popis

Použitie

Zloženie

Hodnotenia

Jemná a šetrná čistiaca pena s morskou vodou Round Lab 1025 Dokdo Cleanser je vhodná na jemné čistenie suchej a citlivej pokožky. Jemne odstraňuje všetky nečistoty, nevyvoláva pocit suchosti a pnutia a udržuje pokožku hydratovanú aj po umytí.

Pena má neutrálne pH, pôsobí jemne na povrch pokožky a chráni pred agresívnymi účinkami tečúcej vody. Pena má tiež dezinfekčný a upokojujúci účinok, pomáha v boji proti zápalom a začervenaniu.

Hlbokomorská voda z ostrova Dokdo obsahuje 72 druhov prospešných minerálov, makro- a mikroprvkov, ktoré nielen udržiavajú zdravú pokožku, ale aj hlboko hydratujú, posilňujú imunitný systém epidermy a predlžujú mladosť.

Hlavné aktívne zložky:
Hlbokomorská voda pomáha znižovať stratu vlhkosti, stimuluje syntézu lipidov v pokožke a aktivuje všetky procesy spojené s vodou v epiderme. Tónuje, zvyšuje účinok ostatných zložiek.
Komplex 3 druhov kyseliny hyalurónovej vytvára na pokožke neviditeľnú bariéru, ktorá zabraňuje odparovaniu vlhkosti, zlepšuje štruktúru pokožky, podporuje regeneráciu kožných buniek, redukuje jemné vrásky a robí pokožku hladkou a jemnou.
Panthenol stimuluje obnovu integrity pokožky, zmierňuje začervenanie a podráždenie a má vlastnosti pri hojení rán.
Alantoín zjemňuje a intenzívne hydratuje pokožku, pomáha zužovať póry a normalizovať tvorbu kožného mazu, má protizápalové vlastnosti a upokojuje podráždenú pokožku.
NP ceramidy podporujú obnovu pokožky, zlepšujú ochranné a bariérové ​​funkcie, normalizujú hydrolipidovú rovnováhu, chránia pred dehydratáciou a majú omladzujúci potenciál.

Vhodné pre všetký typy pleti ale najmä pre suchú a citlivú pokožku

čítať viac

Pridaním vody vytvor krémovú penu. Dôkladne si masíruj tvár. Oplachni teplou vodou.

 

Purified Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocobetain, Potassium Cocoyl Glycinate, Potassium Benzoate, Sodium Chloride, Polyquaternium-67, Potassium Cocoate, Citric Acid, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Disodium EDTA, Pullulan, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Sea Water, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Matricaria Flower Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Beta-Glucan, Phosphatidylcholine, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Ceramide NP, Glycine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glutamic Acid, Serine, Sodium Hyaluronate, Lysine, Alanine, Arginine, Threonine, Proline

 

Produkt zatiaľ nikto nehodnotil

Pridať recenziu

Hodnotenie:
Na základe vášho správania na našej stranke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.
rozumiem viac info o cookies